POWERED BY VERAS

Samenwerking VERAS en Stichting Insert 

Op 2 december 2020 hebben VERAS en Stichting Insert een samenwerkingsovereenkomst voor circulair slopen getekend. Samen zetten partijen zich in voor de versterking van de positie van de sloopaannemer in de circulaire economie en de bevordering van de afzet van herbruikbare sloopmaterialen. 

Branchevereniging VERAS Stichting Insert

VERAS en Insert bundelen krachten voor circulair slopen

Branchevereniging VERAS en Stichting Insert hebben op 2 december 2020 officieel de samenwerkingsovereenkomst voor circulair slopen ondertekend. Samen zetten partijen zich in voor de versterking van de positie van de sloopaannemer in de circulaire economie en de bevordering van de afzet van herbruikbare sloopmaterialen. 


Wat gaan VERAS en Stichting Insert concreet doen?

Sloopaannemers zijn belangrijke leveranciers van grondstoffen en herbruikbare sloopmaterialen voor de circulaire bouweconomie. Stichting Insert brengt vraag en aanbod samen in een professionele marktplaats en faciliteert en stimuleert daarmee het circulaire (bouw)proces. Sloopaannemers die lid zijn van VERAS kunnen onder collectiviteitsvoordelen gebruik maken van de Insert Marktplaats en eenvoudig hun herbruikbare sloopmaterialen aanbieden.  


Naast de centrale marktplaats waar vraag en aanbod elkaar snel vinden, ontstaat door de samenwerking ook een groot kennisnetwerk en een sterke belangenbehartiging voor circulaire sloopaannemers. VERAS en Stichting Insert zullen samen optrekken in circulaire initiatieven en projecten en zijn een belangrijke speler en gesprekspartner op het gebied van circulair slopen en de transitie van de sloopbranche naar een volledig circulaire bouweconomie in 2050. 

Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Aanmelden