POWERED BY VERAS

ActueelVERAS en Circulair slopen
Alle artikelen
6 februari 2020
Week van de Circulaire Economie: rapport Materiaalstromen, milieu-impact en energieverbruik in de woning- en utiliteitsbouw
In deze Week van de Circulaire Economie is het rapport Materiaalstromen, milieu-impact en energieverbruik in de woning- en utiliteitsbouw gepubliceerd. Het rapport is opgesteld door EIB, Metabolic en SGS Search ten behoeve van het Transitieteam Bouw en brengt onder meer de materiaalstromen in de bouw en sloop uitgebreid in kaart.
16 januari 2020
VERAS op BNR Nieuwsradio 'Waar vind je tweedehands bouwmaterialen'
Afgelopen maandag was VERAS te gast bij het programma Bouwmeesters op BNR Nieuwsradio. Namens VERAS ging Arend van Beek (van lidbedrijf Lagemaat) in gesprek met Paul Lasseur en Bas Slager (Repurpose /Bouwkringloop) over het thema "Waar vind je tweedehands bouwmaterialen?". 
28 november 2019
SUPERLOCAL en VERAS aanwezig op WasteBuild 2019 in de RAI
Op 5 en 6 december vindt WasteBuild 2019 plaats in de RAI in Amsterdam, een internationale conferentie en tentoonstelling van innovaties op het gebied van een duurzame en circulaire bouweconomie. Het evenement richt zich op architecten, ingenieurs, ontwikkelaars en designers. VERAS is aanwezig als partner in het project SUPERLOCAL-Super Circular Estate.

Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Aanmelden