POWERED BY VERAS

16 september 2019
ActueelVERAS en Circulair slopen
Alle artikelen
28 november 2019
SUPERLOCAL en VERAS aanwezig op WasteBuild 2019 in de RAI
Op 5 en 6 december vindt WasteBuild 2019 plaats in de RAI in Amsterdam, een internationale conferentie en tentoonstelling van innovaties op het gebied van een duurzame en circulaire bouweconomie. Het evenement richt zich op architecten, ingenieurs, ontwikkelaars en designers. VERAS is aanwezig als partner in het project SUPERLOCAL-Super Circular Estate.
21 november 2019
VERAS Symposium 'Zonder circulair slopen geen duurzaam beton' groot succes!
In het Kennistheater op de Vakbeurs Recycling was het gistermiddag een drukte van belang. Vele geïnteresseerden vanuit de sloopbranche, recycling en betonindustrie kwamen naar het Kennistheater voor het VERAS Symposium 'Zonder circulair slopen geen duurzaam beton'. Onder leiding van Jacqueline Cramer gingen de sloopbranche, de betonindustrie en het Rijksvastgoedbedrijf in gesprek over de materiaalstroom beton in de Circulaire Economie.
8 oktober 2019
EIB rapport Toekomstperspectieven sloopsector 2019 gepubliceerd
In opdracht van VERAS heeft het Economisch Instituut voor de Bouw (EIB) een marktstudie gedaan naar de trends en ontwikkelingen in de sloopsector. Het uitgebreide rapport Toekomstperspectieven sloopsector 2019 is nu beschikbaar.

Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Aanmelden